Laptop Lenovo Ideapad 300-15 – In primul rand functionalitate

Noul Ideapad 300-15 de la Lenovo este un laptop cel putin interesant. Desi este un laptop ce pare foarte sofisticat, il poti gasi la un pret relativ decent pe piata. Este ideal pentru cei care pun accent pe functionalitate si mai putin pe portabilitate. De exemplu, contine un port VGA, lucru mai rar intalnit la laptopurile de generatie noua, iar tastatura este foarte practica.

lenovo-laptop-ideapad-300-15-front-15

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ce si design , partea superioara a laptopului este neteda si poate fi argintie, neagra sau rosie. Partea de jos a laptopului contrasteaza cu cea superioara fiind neagra. Are patru picioare de cauciuc in fiecare colt , precum si guri de aerisire si grile pentru boxe .

Cum spuneam si mai sus Ideapad 300-15, este un laptop bazat pe funtionalitate, inclusiv prin elementele de conectica. Porturile sunt destul de numeroase si in conformitate cu nevoile utilizatorului. Pe partea dreapta regasim: un port VGA , un cititor de carduri 4 – in – 1 , un port USB si un port HDMI , in timp ce partea stanga are un DVD-WR si doua porturi USB.

IdeaPad 300 vine cu mai multe aplicații Lenovo pe el : Recovery OneKey , Companion 3.0 , Photo , ShareIt și REACHit . Ultimele 2 sunt , fara indoiala, indispensabile pentru cei care folosesc Lenovo.

Review Lenovo Ideapad 300-15

Per total putem spune ca acest laptop este un varf de serie, cu un design modern si cu dotari relativ bune raportat la pret. Este echipat cu procesor Intel® Core™ I7-6500U 2.50GHz, Skylake™, un procesor foarte puternic, ideal pentru multitasking si gaming. Placa video dedicata , AMD Radeon R5 M330 2GB destul de performanta asigura ca veti putea rula in conditii optime chiar si cele mai noi jocuri. De asemenea este echipat cu 4 Gb RAM, si un hard disck de 1 TB , mai mult decat suficient pentru a stoca filme, jocuri , muzica si alte documente importante pentru dumneavoastra.

Diagonala laptopului este de 15″ , HD si ofera imagini luminoase si clare, formatul afisat fiind de 16:9.

Cu ajutorul tehnologiei Dolby Advanced Audio , sunetul acestui laptop este in ton cu restul dotarilor sale , adica la un nivel inalt.

Pret Lenovo Ideapad 300-15

Recomandarea noastra -> AICI!

Iar pentru ca tu sa ai parte de confort total atunci cand utilizezi laptopul, cei de la Lenovo au introdus tastatura AccuType, cu un design modern si cu taste ergonomice in stil insula.

O alta facilitate este OneKey Recovery, care face ca datele pierdute in urma virusarii sa fie recuperate usor, fara sa apelati la ajutorul unui specialist.

Puteti achizitiona de pe piata acest minunat laptop la pretul de aproximativ 3000 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Laptopuri, Lenovo