Laptop Lenovo IdeaPad 100-15IBD – Pret bun, performanta ridicata

Laptopul Lenovo IdeaPad 100-15IBD este un laptop special conceput pentru folosirea la indeplinirea sarcinilor office. Insa poate fi utilizat fara probleme si pentru multimedia, cu mici nuante, legate de jocurile cu o grafica foarte avansata. Pretul sau este unul corect, raportat la dotarile cu care vine acest laptop.

100-15IBD-mare

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

IdeaPad 100-15IBD are un design simplu, dar in acelasi timp foarte elegant, avand linii moderne si suprafata cu care este acoperita carcasa de culoare inchisa mata si extrem de placuta la atingere. Carcasa este destul de robusta, fiind realizata dintr-un plastic foarte bun calitativ, rezistent la lovituri si zgarieturi. Astfel ca daca apar erori de manipulare aveti mari sanse ca laptopul IdeaPad 100-15IBD sa scape nevatamat.

Din punct de vedere al dotarilor, acest laptop are un procesor i5, cu o placa video integrata Intel HD Graphics, fiind mai degraba util pentru birou decat pentru gaming. Totusi si unele jocuri cu cerinte video modeste pot fi rulate in conditii optime cu aceasta configuratie. De asemenea pozele se pot edita destul de usor, laptopul achitandu-se cu brio de toate sarcinile pe care le va primi pe linia office. Are 4Gb de ram si un hard disk de 500 gB, suficient pentru a tine in el lucrarile documentele si lucrarile dumneavoastra.

Review Lenovo IdeaPad 100-15IBD

Are o autonomie medie, de aproximativ 5 ore , care poate fi extinsa folosind modul economic. Displayul este LED, cu diagonala de 15.6 inchi si panou TN. Avand un finisaj glare, banalul LED afiseaza culori vii, avand o luminozitate si timp de raspuns destul de bune. Tastatura este un element foarte important atunci cand achizitionezi un laptop pentru birou. si cei de la Lenovo stiu asta, dotand IdeaPad 100-15IBD cu o tastatura tip clichet, care este conceputa pentru a asigura o scriere rapida.

Din punct de vedere al conectivitatii IdeaPad 100-15IBD are 2 porturi USB 3.0 pentru transfer foarte rapid de date, dar si iesire HDMI si conectori audio. Are in componetan si DVD-WR, webcam , microfon si cititor de carduri atat SD cat si MMC. Asta inseamna ca puteti conecta la el atat alte deviceuri precum si carduri de memorie sau stickuri. De asemenea puteti transfera datele din el pe stick sau pe cardul de memorie in timp record.

Pret Lenovo IdeaPad 100-15IBD

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest laptop isi merita investitia, cu ajutorul lui putand sa realizati proiecte dintr cele mai diverse, iar in timpul liber il puteti folosi si pentru relaxare pe post de laptop personal pentru jocuri, filme, socializare.

Pretul acestei configuratii in magazinele de calculatoare din tara este in jur de 2000 de lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Laptopuri, Lenovo