Frigider Liebherr Confort CT 3306 – 236 l, Clasa A+

Poate ca in cazul frigiderelor am fost inclinati sa le uitam si sa ne indreptam spre electrocasnice mai mari cum ar fi combine frigorifice sau frigidere gigantice de tip side by side, dar pentru unii dintre noi un lucru conteaza cel mai mult: un frigider simplu care sa-si faca treaba. Frigider Liebherr Confort CT 3306 este un frigider incapator, la un pret accesibil care este foarte frumos organizat in interior si credem ca pentru cei care nu au nevoie de un spatiu urias de stocare, acest produs este tot ce trebuie in bucatarie.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Vine dotat cu 236 litri volum net total si este suficient credem noi, pentru o familie de trei persoane. Inaltimea este de 175 cm deci nu este foarte mare si este dotat cu un motor cu consum redus de energie clasat A+ si produce un zgomot foarte redus in bucatarie astfel incat nu-l vei sesiza daca nu esti prea atent la 40 dB putem spune ca este suficient de silentios.

Review Liebherr Confort CT 3306

Liebherr CT 3306 are un pret echilibrat, insa dispune de cateva tehnologii premium, care merita discutate. Smart Frost functioneaza impecabil si previne brumarea interiorului si al produselor. Decongelarea periodica nu mai este necesara. Sistemul Smart Frost are vaporizatorul integrat sub invelisul interior al congelatorului care transfera astfel temperatura catre interiorul sau.

De asemenea pentru congelarea rapida exista functia automata Super Frost care reduce rapid temperatura la -32 grade si astfel se produce un aer rece polar care congeleaza continutul rapid pastrand in stare perfecta proteinele produselor din carne. Functia SuperFrost va trece la regimul de lucru normal dupa aproximativ 65 de ore in acelasi timp, energia consumata este redusa, deci nu va faceti griji despre asta.

Interiorul lui este organizat eficient. Modelul acesta dispune de:
3 rafturi de sticla
3 suporturi pe usa
2 compartimente congelator cu suport pentru gheata

Pret Liebherr Confort CT 3306

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior spatiul este suficient de mare asa ca vei putea stoca multe produse alimentare. Are un volum net total de 312 litri, compartimentul frigider are 236 litri si congelatorul are 76 litri.
Modelul acesta are o dimensiune de 176.1 x 60 x 63 cm, si se va potrivi cu siguranta in orice bucatarie. Motorul are un singur compresor care este clasat in clasa climatica SN-ST, si in caz de o pana de curent el poate avea o autonomie de 24 de ore fara curent. Consumul energetic este echilibrat la 283 kWh/an, ceea ce inseamna foarte putin, iar acest model a fost clasat A+ si in timpul functionarii zgomotul este redus la 40 dB.

Putem spune ca acest model este foarte potrivit pentru cei ce isi doresc un frigider eficient energetic si destul de incapator. Noi am cautat pentru dvs. acest produs la alte magazine si a fost gasit la un pret de aproximativ 2.000 lei.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Liebherr Confort CT 3306
Stele acordate
51star1star1star1star1star