Frigider cu 2 usi Liebherr CBNPes 4858, Premium BioFresh NoFrost, clasa A+++, capacitate 344 l, otel inoxidabil

Salutare , in acest articol va voi prezenta frigiderul cu doua usi Liebherr CBNPes 4858 .Vom incepe cu sertarul BioFresh care mentine un timp indelungat prospetimea si bogatia in vitamine a alimentelor. Alimentele cu cat sunt mai proaspe cu atat sunt mai valoroase pentru sanatatea noastra. Sertarele BioFresh ofera o clima perfecta pentru prospetime pe o lunga durata de timp . In interiorul sertarului este o temperatura cu putin peste 0 grade C si  umiditate ideala , iar legumele si fructele ,pestele ,carnea si produsele lactate isi  pastreaza vitaminele sanatoase ,aromele si aspectul de pana la trei ori mai mult decat frigiderele obisnuite.

samsung-t810-677x316_c-3-677x316_c

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

NoFrost este o tehnologie de refrigerare pentru a asigura prospetimea pe un timp indelungat . Cu acesta tehnologie , mancarea este inghetata si umiditatea este eliminata . In acest fel, frigiderul este mereu fara gheata.

Blue Performance ofera o capacitate mai mare pentru depozitatea aimentelor , o functionare silentioasa, economie si eficienta energetica ,dar si o utilizare usoara si un design deosebit.

Review Liebherr CBNPes 4858

DualCooling , doua circuite de racire complet separate . In acest mod aveti control precis la temperatura din frigider si cea din congelator independent . Nu exista un schimb de aer intre frigider si congelator , iar in acest fel se previne trasferul de miros si opreste uscarea alimentelor depozitate.

Manerele sunt de o calitate superioara si cu un aspect elegant si dispun de un mecanism de deschidere care va permite o deschidere usoara si fara efort a usii. In plus , frigiderul este iluminat cu Led , ceea ce creeaza o iluminare perfecta.

Sertarul BioFresh dispune de o iluminare LED care este situata in partea din spate a raftului , LED-urile au o durata de viata foarte lunga sii un consum redus de energie.

Pret Liebherr CBNPes 4858

Recomandarea noastra -> AICI!

PowerCooling poate racii alimentele proaspat depozitatea si poate creea o temperatura de racire in interior . Un comutator care este montat pe usa frigiderului ,opreste ventilatorul cand usa este deschisa iar in acest fel se salveaza energie .

VarioSpace , mai mult spatiu in frigider , indepartand sertarele si rafturile din stacla securizata . In acest mod veti avea un spatiu de stocare si pentru elemente mai mari.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Electrocasnice