REVIEW – Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HB142RTE – Tehnologie Air Bubble, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Salutari. Este timpul sa va schimbati masina de spalat? Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HB142RTE este o optiune moderna pentru anul acesta. Ofera tehnologii moderne la un pret accesibil. 

Daewoo DWD-HB142RTE

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Un lucru esential este si economia de energie electrica. Acest model stie sa faca economii prin capabilitatea motorului de a functiona economic, si fara vibratii. Clasat A+++ asigura o eficienta energetica mare.

Echo Shower este o caracteristica care ofera rezultate excelente utilizand o cantitate mica de apa.
Activeaza functia Super Express pe masina ta de spalat Daewoo DWD-HB142RTE si vei avea parte de rezultate exceptionale economisind 31 de minute din ciclul de spalare. Timpul de spalare variaza dupa cantitatea de rufe, temperatura si alte conditii care pot fi variabile.

Motor Smart Drive este un motor avansat tehnologic fara perii, folosind un invertor cuplat direct la axul de rotatie al tamburului. Asta inseamna mai putine piese in miscare, uzura redusa si zgomot mai mic. Implicit o fiabilitate mai mare iti ofera acest motor.

Pompa de recirculare iti asigura o durabilitate mai mare a produsului si reducerea cu pana la 4% al nivelului de zgomot.

Review Daewoo DWD-HB142RTE

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse.
Capacitatea de incarcare al acestui model este de 9 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM.

Programele sunt diverse si variate in functie de nevoile tale. Ai la dispozitie 13 programe de spalare. O parte din programe disponibile:
Program prespalare
Programe Intensiv Clatire + Centrifugare
Program Baby Care
Program bumbac
Program lana
Program colorate
Program Sport

Pret Daewoo DWD-HB142RTE

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta dispune si de un sistem de siguranta impotriva copiilor. Sistemele automate bazate pe senzori pot sa detecteze spuma si sa o elimine. Vibratiile sunt mult mai reduse cu ajutorul sistemul care controleaza electronic balansul.

Se poate adauga rufe si in timpul programelor de spalare prin activarea programului, Oprire si Adaugare. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata.

Dimensiunile masinei de spalat sunt de 85 x 59.5 x 54 cm.
Material tambur: Inox.
Diametru hublou 30 cm

Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 2.000 lei.

Pretul de azi 16.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Daewoo DWD-HB142RTE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice