Combina frigorifica Arctic ANK275+ – XXL Bottle Zone si congelator cu 3 compartimente

Combina frigorifica Arctic ANK275+, 262 l, Clasa A+, H 170.5 cm, Alb

 Uneori intr-o familie mare este nevoie de o combina frigorifica iar alegerea acesteia ne poate lua ceva timp pentru ca sunt multe modele si decizia de a cumpara trebuie sa se ia pe baza unor informatii complete. Nu conteaza doar aspectul. In acest articol vom detalia mai bine Combina frigorifica marca Arctic ANK275+ care vine cu un design elegant si este de culoare alba care are cel mai bun raport pret/calitate.

capture-1

In interior rafturile ajustabile te ajuta sa organizezi interiorul asa cum vrei tu. Rafturile le poti ordona in functie de numarul recipientelor de depozitare si pot fi pozitionate pe diferite niveluri. Ti se permite folosirea eficienta a spatiului interior. Acest model de combina frigorifica este prevazuta cu 3 rafturi de sticla si 4 suporturi pe usa. Modelul acesta dispune si de un ventilator care ajuta la circularea aerului rece si a umiditatii uniforme astfel toate alimentele sa fie invaluite cu aceasi temperatura.

De asemenea modelul acesta are si compartiment pentru legume si fructe, suport pentru oua. Exista zona XXL Bottle pozitionata pe usa care este zona dedicata sticlelor mari. Rafturile de pe usa pot fi ajustate, aceasta zona fiind caracterizata ca si “Mix Zone” unde poti organiza spatiul de pe usa asa cum vrei tu in functie de alimentele depozitate si de dimensiunea lor.

Congelatorul are 3 compartimente si trebuie sa mentionam compartimentul special Fast Freeze XL Zone care poate ingheta mult mai repede alimentele si carnea. Sistemul de dezghetare pentru congelator este manual.

Combina frigorifica cu doua usi Arctic ANK275+ are usi reversibile astfel vei avea posibilitatea pozitionarii usilor cum vei dori in functie de nevoile tale si a pozitionarii in bucatarie. Dimensiunea produsului este de 170.5 x 54.5 x 60, este iluminat in interior si are termostat reglabil. In compartimentul frigider dezghetarea se face automat.

Garden Fresh este compartimentul unde sunt stocate fructele si legumele, ele isi vor pastra prospetimea la fel ca in ziua in care au fost culese. Acest model dispune si de o garnitura bacteriana care contine aditivi care impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului, astfel continutul frigiderului va fi in conditii de igiena maxima.
Acest model are 262 l volum net total dintre care 175 litri volum net frigider si 87 litri volum net total congelator. Congelatorul are 3 compartimente iar capacitatea de congelare a congelatorului este de 3.5 kg/h.

Cu siguranta este un produs foarte accesibil si destul de incapator pentru familia ta. Noi am cautat produsul la alte magazine si l-am gasit la pretul aproximativ de 1200 lei.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Electrocasnice, Frigidere