Camera video Canon Legria HF R77 – surprinde perfectiunea

Poti sa incepi o cariera incepand sa filmezi la o calitate excelenta cu ajutorul acestei camere video. Gratie puternicelor tehnologii ce se ascund in aceasta camera ea iti care ofera automat filmelor dumneavoastra cel mai inalt nivel de calitate posibil. Perfecta pentru partajarea momentelor de familie. Aceasta camera video este compacta si usor de utilizat, partanjand usor continut prin Wi-Fi si NFC. Calitate exceptionala avand stabilizator optic de imagine care compenseaza miscarile camerei rezultand imagini clare indiferent de situatie.

capture

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 Canon Legria HF R77 este dotata cu o serie de tehnologii asigura filme full HD de o super calitate indiferent de subiect. Una din tehnologii este obiectivul cu un factor enorm de zoom avansat, 57x care te va ajuta sa capturezi detalii chiar si de la distanta. Mai beneficiaza de functia de mentinere a subiectului in cadru. Un ecran tactil capacitiv luminos te va ajuta sa controlezi foarte usor camera video avand comenzile si toate setarile la indemana.

Review  Canon Legria HF R77

Poate filma simultan in formatele AVCHD si MP4, apoi va puteti conecta cu usurinta prin Wi-Fi si NFC pentru partajarea fara nici un efort a fisierelor pe internet. Simplu si minunat. Poti fi foarte creativ folosind efectele din dotarea camerei video folosind efecte amuzante cu decorarea tactila sau creati filme de atmosfera folosind filtrele de aspect cinematografic, sau mai poti filma cu rapiditate sau cu incetinitorul. Rezultatul final va fi superb.

Pret Canon Legria HF R77

Recomandarea noastra -> AICI!

Aceasta camera la fel ca si sora ei mai mare (Canon HF G25) dispune de un sunet la fel de extraordinar ca imaginea, folosind functia de selectare a scenei audio, care selecteaza unul dintre cele 5 moduri, completand astfel perfectiunea filmului. Acestea fiind spuse ajungem la concluzia ca este o camera destul de profesionala la un pret decent pentru cei ce isi doresc ceva profesional la bani putini.

Acest model se gaseste in alte magazine la pretul de 2799  lei.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Camere Video, Foto/Video