REVIEW – Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY SLIM – Capacitate 6 kg, Centrifugare 1200 RPM, Clasa A+++

Salutari. In acest articol vom discuta despre o masina de spalat speciala. Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY vine cu cea mai noua tehnologie sa ne usureze viata. Hainele tale vor avea parte de un tratament special, si vor rezista mult mai bine in timp.

Bosch WLK24261BY

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Tamburul are un design deosebit. Tambur VarioSoft™ asigura spalarea delicata de care are nevoie hainele tale. Inca un lucru esential de mentionat este Certificare ECARF pentru programul AllergyPlus. Acest program este dedicat oamenilor care sufera de alergii.

Masina de spalat rufe vine cu un sistem inteligent de management al detergentului. Acest sistem dozeaza cantitatea potrivita detergent in functie de programul de spalare ales. Rezultatele vor fi absolut perfecte.

Review Bosch WLK24261BY

Un alt aspect esential oferit de Bosch WLK24261BY este motorul cu tehnologie EcoSilence Drive™. Acest motor BLDC este un motor puternic, silentios si eficient energetic. Este atat de bun incat aveti 10 ani garantie pentru motor.

Tehnologia ActiveWater Plus este impartita in trei categorii de optimizare. Asigura reglajul consumului de apa, prin identificarea incarcaturii cu ajutorul senzorilor. Pentru un consum echilibrat de apa senzorul ajusteaza nivelul de consum al apei in functie de nivelul incarcaturii, si de cantitatea acesteia.

Pret Bosch WLK24261BY

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse.
Capacitatea de incarcare al acestui model este de 6 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1200 RPM.

Modelul acesta dispune si de un sistem de siguranta impotriva copiilor. Sistemele automate bazate pe senzori pot sa detecteze spuma si sa o elimine. Vibratiile sunt mult mai reduse cu ajutorul sistemul care controleaza electronic balansul.

Se poate adauga rufe si in timpul programelor de spalare prin activarea programului, Oprire si Adaugare. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata.

Pretul de azi 16.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Review produs
Numele produsului
Bosch WLK24261BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice