REVIEW – Masina de spalat rufe Bosch WAY32891EU – Capacitate 9 kg, 1600 RPM, Clasa A+++- Tehnologie i-Dos™

Salutari. In acest articol dedicam un review complet masinei de spalat rufe Bosch WAY32891EU. Acest model premium ne va impresiona prin tehnologiile avansate, fiind dotata cu senzori inteligenti, dar si de un design si o calitate deosebita a materialelor folosite in constructia acestui model.

Bosch WAY32891EU

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest model nu are setari complicate si meniuri ascunse. Ai un selector de tip JogDial care iti permite sa selectezi in mod cat mai simplu programul de care ai nevoie pentru rufele tale.

Programul care l-ai ales este marcat cu un LED rosu si restul de informatii aditionale vor fi afisate pe displayul LCD. Displayul este suficient de mare si poate fi citit cu usurinta. Acum poti vizualiza si consumul de apa si energie in timp real pe acest display. Asta este o idee minunata implementata de Bosch.

Review Bosch WAY32891EU

Un alt aspect esential oferit de Bosch WAY32891EU este motorul cu tehnologie EcoSilence Drive™. Acest motor BLDC este un motor puternic, silentios si eficient energetic. Este atat de bun incat aveti 10 ani garantie pentru motor.

Spalatul rufelor este o treaba mult mai simpla prin tehnicile imbunatatite si brevetate de Bosch. Masinile de spalat din seria 8 asigura un efort minim si o performanta maxima. Consumul de energie si de apa sunt monitorizate direct pe displayul LCD.

Pret Bosch WAY32891EU

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse.Capacitatea de incarcare al acestui model este de 9 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1600 RPM. Exista si o clasa care determina performanta centrifugarii, si acest model este clasat A si clasa eficientei spalarii rufelor este tot A.
Consumul energetic este standard de 0.92 kwh pe ora. Masina este clasata in eficienta energetica A+++.

Modelul acesta dispune si de un sistem de siguranta impotriva copiilor. Sistemele automate bazate pesenzori pot sa detecteze spuma si sa o elimine. Se poate adauga rufe si in timpul programelor de spalare prin activarea programului, Oprire si Adaugare. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata.

Nivelul zgomotolui la spalare este de 48 dB iar la centrifugare este de 72 dB.
Consum mediu anual de apa este de 11220 litri.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Bosch WAY32891EU
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice