REVIEW – Frigider cu o usa Bosch KSV33VW30

In momentul cand a venit timpul sa inlocuiti vechiul frigider, acest lucru poate deveni destul de important. Frigiderul cu o usa Bosch KSV33VW30 este tot ce va trebuie. Dotat cu tehnologii noi, si un design modern acest produs este recomandat pentru persoanele care doresc doar un frigider si deja detin o lada frigorifica dedicata pentru congelarea alimentelor.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pentru ca atatea tehnologii sunt prezente incat nu prea stii ce sa alegi. Noi va indrumam spre o achizitie accesibila, pentru un model care dispune de tehnologii moderne care se gasesc pe modelele mai scumpe. Suntem siguri ca acest produs este pregatit pentru o utilizare intensa, folosind tehnologii inovative care vor pastra alimentele pe termen foarte lung.

Suporturile interioare arata absolut excelent, facand parte din categoria premium, suporturile pentru sticle sunt din crom si arata foarte elegant. SI rafturile sunt din sticla, si sunt retractabile pentru a putea personaliza spatiul interior dupa bunul plac. Un lucru interesant care a fost gasit pe Bosch KSV33VW30 este, CrisperBox care iti va pastra fructele si legumele mai proaspete pentru mai mult timp. Temperatura controlata aproape de limita inghetului va pastra alimentele precum fructe, legume si carne mai mult timp fara a fi congelate.

Review Bosch KSV33VW30

Spatiul interior al lui Bosch KSV33VW30 este destul de incapator pentru acest model, si noi suntem fericiti sa va spunem ca frigiderul are un volum de 324 litri net. Foarte incapator pentru categoria sa de pret. Lungime cablului este de 2.3 m fiind suficient de lung pentru al putea pozitiona usor in bucatarie nemaifiind necesar sa fie strict langa priza cum este cazul altor modele.

Interiorul arata exceptional. El a fost impartit pe 7 rafturi din sticla, si 5 suporturi pe usa. Suportul pentru sticle si oua, dar si pentru branzeturi sunt disponibile pe acest model. Un sertar Crisper Box cu regulator de umiditate integrat te va ajuta sa pastrezi legumele si fructele pentru foarte mult timp.

Pret Bosch KSV33VW30

Recomandarea noastra -> AICI!

Controlul temperaturii se face electronic cu un termostat reglabil bazat pe un control intuitiv cu afisaj LED. Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 176 x 60 x 65 cm, usa are o deschidere standard spre stanga si bineinteles sensul de deschidere se poate schimba foarte usor, usa fiind reversibila. Interiorul este iluminat LED si arata exceptional. Nivelul de zgomot al motorului este de 39 dB.

Suntem siguri ca acest produs este pregatit pentru o utilizare intensa, folosind tehnologii inovative care vor pastra alimentele pe termen foarte lung. Noi am cautat acest produs la alte magazine si a fost gasit la un pret de aproximativ 3.000 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Bosch KSV33VW30
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Bosch, Electrocasnice