REVIEW – Masina de spalat Beko WRE75634XWS0 – Capacitate 7kg!

Salut! Beko WRE75634XWS0 este numele masinii de spalat pe care tocmai ce am terminat sa o testez. Dupa cum bine stiti, cheia succesului este informarea atunci cand vorbim despre achizitia unui nou produs. De aceea, va propun sa cititi complet acest review, deoarece veti gasi informatii utile despre produs, cum ar fi: caracteristicile sale, cel mai mic pret de pe piata, dar si opiniile cumparatorilor.

Beko WRE75634XWS0

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Daca sunteti interesati de capitolul design, atunci vreau sa va spun ca Beko WRE75634XWS0 sta foarte bine! Aceasta masina de spalat ne incanta cu un aspect clasic, insa modern, ceea ce o face sa fie potrivita pentru orice baie, indiferent de amenajarea acesteia. Modelul vine in culoarea alba, iar nuantele de gri ii confera un plus de eleganta.

Produsul este destinat unei familii de cel putin 4 persoane, deoarece are o capacitate de incarcare generoasa, de 7 kilograme.

Panoul de comanda al acestei masini de spalat Beko este unul clasic. Cu ajutorul butonului central puteti seta programul de spalare, iar cu o simpla apasare a butoanelor secundare veti seta functiile speciale. Tot acolo, observam un display LED care ne indica timpul de spalare, temeperatura, rotatiile selectate, dar si programul selectat.

Review Beko WRE75634XWS0

 

Pe langa cele 16 programe de spalare destinate fiecarui tip de articol de imbracaminte, va veti bucura de o multitudine de functii. Acestea sunt: pornire intarziata, amanare pornire, sistem de control al apei, sistem de control al balansului, centrifugare, reglare consum, dar si sistem acustic la terminarea programului.

Asadar, Beko WRE75634XWS0 este o masina extrem de economica care consuma apa si detergent in functie de incarcarea cu rufe. De altfel, datorita Clasei energetice A+++, consumul de curent electric va fi unul extrem de mic.

Review Beko WRE75634XWS0

Recomandarea noastra -> AICI!

In timp ce testam modelul nu aveam cum sa nu observ silentiozitatea sa. Acesta poate fi folosit fara probleme la orice ora din zi sau din noapte, fara sa deranjeze. De altfel, hainele au iesit curatate si clatite bine, dar si aproape uscate, asta datorita celor 1200 rotatii per minut.

 

In opinia mea, Beko WRE75634XWS0 este un model extrem de interesant, care se poate potrivi chiar si celor mai pretentiosi. Masina de spalat vine cu multe functii folositoare, fiind foarte eficienta.

 

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko WRE75634XWS0
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice