REVIEW – Combina frigorifica BEKO DBK386WD+ – Capacitate 331 litri, Clasa A+, Dispencer apa, Super Pret!

Salutari. In reviewul ce urmeaza veti afla detalii nteresante despre combina frigorifica BEKO DBK386WD+ care este disponibila la un pret moderat, si ofera posibilitati diverse de organizare al interiorului. 

BEKO DBK386WD+

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Protectia antibacteriana se face prin garnitura care este montata pe rama usii si ofera protectie impotriva bacteriilor, fiind dotata cu aditivi speciali care impiedica raspandirea mirosurilor neplacute in interior. Un frigider curat si fara bacterii este tot ce ne dorim in bucataria noastra.
Chiar si manerele sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian.

Review BEKO DBK386WD+

Functia de congelare rapida este disponibila pe modelul BEKO DBK386WD+ pentru alimentele proaspete introduse in interior. Functia se dezactiveaza automat dupa ce sa atins temperatura tinta. Compartimentele congelatorului sunt gandite si proiectate pentru orice tip de congelare

Acest model arata deosebit si ofera un spatiu usor de modificat. Poti stoca acum si recipiente mari, pentru ca rafturile sunt ajustabile in functie de preferinte si nevoile fiecaruia.

Pe usa regasim si un spatiu dedicat sticlelor. Raftul poate stoca sticlele tale fara a sacrifica din spatiu disponibil in interior.

Dozatorul de apa ofera apa rece si proaspata prin apasearea unei clapete din exteriorul frigiderului. Nu mai trtebuie sa tii apa in sticla. Pui paharul apesi pe clapeta si gata. Foarte simplu si confortabil.

Pret BEKO DBK386WD+

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model ofera un volum interior de 325 litri net dintre care 235 litri sunt dedicati frigiderului si 90 litri sunt rezervati congelatorului. Acest model ofera functia dezghetare automata pentru compartimentul frigider.

In interior spatiul lui Beko DBK386WD+ este organizat pe 3 rafturi care sunt facute din sticla. Pe usa regasim 7 suporturi dintre care 4 mai mici si 3 mai mari.
Congelatorul dispune de 3 compartimente, cu o performanta de congelare de 5 kg / 24 ore. Congelatorul ofera functia de super congelare.

Acest model are dimensiunea de 201 x 59.5 x 60 cm. Usile au deschidere standard spre dreapta, iar sensul de deschidere se poate inversa datorita usilor reversibile. Inca un lucru de mentionat ar mai fi ca frigiderul ofera o autonomie in cazul unei pene de curent de 18 de ore.

Pretul de azi 12.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
BEKO DBK386WD+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Beko, Electrocasnice