REVIEW – Combina frigorifica Arctic ANK326B+ – Capacitate 295 litri, Clasa A+

Salutari. In acest articol vom discuta despre o combina frigorifica de buget care ofera 295 litri si eficienta energetica A+. Arctic ANK326B+ este modelul care ofera toate acestea la un pret redus fiind accesibila si oamenilor care au un buget mai redus. 

Arctic ANK326B+

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest model arata deosebit si ofera un spatiu usor de modificat. Poti stoca acum si recipiente mari, pentru ca rafturile sunt ajustabile in functie de preferinte si nevoile fiecaruia. Clasat A+ consuma putin curent electric, doar 267 kwh pe an.

Modelul acesta are functia de avertizare sonora Eco Buzz in cazul usilor uitate deschise. Poti preveni un astfel de accident deoarece Arctic te va avertiza imediat.

Modelul Arctic ANK326B+ este dotat cu termostat ajustabil. Temperatura este usor de setat din interior fara nici o problema. Controlezi temperatura in functie de alimentele din interior si de temperatura ambientala pentru a asigura conditiile necesare alimentelor tale.

Fast Freeze Zone este zona congelatorului care te ajuta sa congelezi foarte rapid anumite alimente. Compartimentele congelatorului sunt gandite si proiectate pentru orice tip de congelare

Review Arctic ANK326B+

Daca iti doresti prospetime si savoare atunci te informam ca ai disponibil compartimentu spatios Garden Fresh! Acest compartiment este dedicat fructelor si legumelor, si ofera o prospetime deosebita, pe termen lung de timp.

Ventilatorul cu care este dotat Arctic ANK326B+ este plasat foarte eficient in interiorul racitorului. El va distribui uniform temperatura in interior si astfel se va pastra temperatura setata de tine.

Poti stoca multe borcane sau diverse recipiente fara nici o problema pe usa frigiderului. Pe usa regasim si un spatiu dedicat sticlelor. Raftul este denumit XXL Bottle si poti stoca sticlele tale fara a sacrifica din spatiu disponibil in interior.

Acest model dispune de un sistem antibacterian. Garnitura antibacteriana este montata pe rama usii si ofera protectie impotriva bacteriilor, fiind dotata cu aditivi speciali care impiedica raspandirea mirosurilor neplacute in interior. Un frigider curat si fara bacterii este tot ce ne dorim in bucataria noastra.

Pret Arctic ANK326B+

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model ofera un volum interior de 295 litri net dintre care 205 litri sunt dedicati frigiderului si 90 litri sunt rezervati congelatorului. Acest model ofera functia dezghetare automata pentru compartimentul frigider.

In interior spatiul este organizat pe 3 rafturi care sunt facute din sticla rezistenta la greutati chiar si de 25 kg. Pe usa regasim 4 suporturi, iar congelatorul dispune de 3 compartimente. Congelatorul ofera functia de super congelare.

Acest model are dimensiunea de 185.3 x 59.5 x 60 cm. Usile au deschidere standard spre dreapta, iar sensul de deschidere se poate inversa datorita usilor reversibile. Inca un lucru de mentionat ar mai fi ca frigiderul cantareste 54 kg si ofera o autonomie in cazul unei pene de curent de 18 de ore.

Pretul de azi 16.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Arctic ANK326B+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice