REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK54270S+ – Capacitate 262 l, Clasa A+

Salutari. Combina frigorifica Arctic AK54270S+ este modelul pe care l-am ales pentru acest review, in care veti afla mai multe despre spatiul de stocare si consumul energetic. Pretul este unul foarte mic pentru acest model astfel, putem spune ca este accesibil si persoanelor cu un buget mai redus.

Arctic AK54270S+

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Daca iti doresti prospetime si savoare atunci te informam ca ai disponibil compartimentu spatios Garden Fresh! Acest compartiment este dedicat fructelor si legumelor, si ofera o prospetime deosebita, pe termen lung de timp.

Modelul Arctic AK54270S+ este dotat cu termostat ajustabil. Temperatura este usor de setat din interior fara nici o problema. Controlezi temperatura in functie de alimentele din interior si de temperatura ambientala pentru a asigura conditiile necesare alimentelor tale.

Acum poti creea spatiul necesar pentru alimentele voluminoase sau pentru recipiente datorita rafturilor ajustabile. Rafturile se pot scoate prin glisare si se pot monta dupa bunul plac.

Review Arctic AK54270S+

Poti stoca multe borcane sau diverse recipiente fara nici o problema. Pe usa regasim si un spatiu dedicat sticlelor. Raftul este denumit XXL Bottle.

Garnitura antibacteriana este montata pe rama usii si ofera protectie impotriva bacteriilor, fiind dotata cu aditivi speciali care lucreaza pentru a mentine frigiderul cat mai igienic. Un frigider curat si fara bacterii este tot ce ne dorim in bucataria noastra.

Pret Arctic AK54270S+

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model ofera un volum interior de 262 litri net dintre care 175 litri sunt dedicati frigiderului si 87 litri sunt rezervati congelatorului. Acest model ofera functia dezghetare automata pentru compartimentul frigider.

In interior rafturile disponibile sunt 4 la numar si sunt facute din sticla. Pe usa regasim 4 suporturi, iar congelatorul dispune de 3 compartimente. Congelatorul ofera functia de super congelare.

Usile au deschidere standard spre dreapta, iar sensul de deschidere se poate inversa datorita usilor reversibile. Inca un lucru de mentionat ar mai fi ca frigiderul cantareste 52 kg si ofera o autonomie in cazul unei pene de curent de 16 de ore.

Pretul de azi 16.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Arctic AK54270S+
Stele acordate
51star1star1star1star1star